Βαθμολογία

Θέλει να επανακάμψει ο Ατρόμητος Βαμβακούς

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς, ήταν μια από τις ομάδες που πέρυσι δεν κατάφεραν να κρατηθούν στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία και μοιραία φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν λειτούργησε ανασταλτικά για τους ανθρώπους της ομάδας, που έκαναν τις κατάλληλες κινήσεις και θέλουν η ομάδα να ανέβει άμεσα και πάλι στην Β’ ΕΠΣΛ.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα, απέκτησε ένα σύνολο ικανών και έμπειρων ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην Γ’ Ερασιτεχνική και να την φέρουν και πάλι πίσω. Προπονητής είναι ο Χρήστος Ανδρεόπουλος, που θέλει να χτίσει ένα δυνατό σύνολο αλλά πάνω από όλα θέλει οι ποδοσφαιριστές του να είναι μια μεγάλη παρέα και να υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα.

Το ζητούμενο είναι όπως μας είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, να αλλάξει η νοοτροπία, ούτως ώστε ο Ατρόμητος να μπορέσει να ανέβει όσο πιο γρήγορα γίνεται και από εκεί και πέρα, να παραμείνει.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Στεργιόπουλος, Τζερεμές.

Ήρθαν: Γκόβαρης, Λούκωτος, Ιακωβάκης(Απόλλων Βρυσιών), Μαργαριτόπουλος, Μουτκανάς Στ.(Αναγέννηση Φαρσάλων), Ξυνογαλάς(Αχιλλέας Φαρσάλων), Στεργιόπουλος, Ζέας(από ομάδα της Θεσσαλονίκης).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Χρήστος Ανδρεόπουλος, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Φέτος θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φτιάξουμε μια ομάδα που να παίζει και να φέρεται καλά στις άλλες ομάδες. Στόχος μας είναι αν τα καταφέρουμε να ανέβουμε κατηγορία. Θέλουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία της ομάδας. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να συνεχίσουμε να έχουμε καλό κλίμα, όπως και τώρα».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Χρήστος Στεργιόπουλος και Λεωνίδας Γκόβαρης. Αναλυτικά όσα είπαν.

Χρήστος Στεργιόπουλος: «Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα, μιας και είμαστε όλοι φίλοι. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Λεωνίδας Γκόβαρης: «Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα, ότι προκύψει. Για τα δεδομένα της κατηγορίας, έρχονται πολλά παιδιά στις προπονήσεις και μακάρι αυτό να συνεχιστεί.