Βαθμολογία

Μια παρέα έτοιμη να «δοξαστεί»

Ριζικές αλλαγές συντελέστηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Δόξα Υπέρειας και πλέον, από ότι φαίνεται η ομάδα αλλάζει εντελώς νοοτροπία και πλέον κοιτάει το μέλλον της με περισσότερη σοβαρότητα αλλά και φιλοδοξίες. Νέα διοίκηση και αρκετοί ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα, ενώ από την άλλη δεν έφυγε κανείς.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα, ενισχύθηκε αρκετά ενώ και ο νέος προπονητής που ήρθε, Αποστόλης Παπαδόπουλος έδειξε πως είναι άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια αλλά η δουλειά. Από την άλλη, ο πρόεδρος, Θανάσης Ανδρεόπουλος, θέλει πρώτα απ’ όλα τα παιδιά στην ομάδα να είναι μια παρέα και να υπάρχει το καλό κλίμα, που είναι βασικό συστατικό που θα την οδηγήσει στην επιτυχία.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αν καταφέρει να χτυπήσει στα ίσια και την άνοδο, ενώ στόχος είναι και η συμμετοχή των ανθρώπων του χωριού στην προσπάθεια. Πάντως, το μόνο σίγουρο, είναι πως στην Δόξα, ήρθαν ποδοσφαιριστές που αποτελούν πολυτέλεια για την κατηγορία και σίγουρα, θα βοηθήσουν αρκετά με την εμπειρία τους.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Παπαδόπουλος Απ., Τασιόπουλος(Απόλλων Βρυσιών), Μανταλιάς(Ναρθάκι), Περιτογιάννης, Παπαδόπουλος(Αναγέννηση Φαρσάλων), Γκατζόγιας(Αχιλλέας Φαρσάλων).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Θανάσης Ανδρεόπουλος, ανέφερε τα εξής στις δηλώσεις του: «Ήρθαμε μαζί με τον Αποστόλη Παπαδόπουλο, τον προπονητή μας, με σκοπό να δώσουμε μια ώθηση στην ομάδα του χωριού μας. Υπήρχε ένας πυρήνας καλών και νεαρών ποδοσφαιριστών, που πελαγοδρομούσαν τα τελευταία χρόνια, σε μια ομάδα που δεν είχε σταθερή διοίκηση, στήριξη και γενικά όλα αυτά που χρειάζεται μια ομάδα για να λέγεται ομάδα. Αυτά όλα, εμείς θέλουμε να τα ανατρέψουμε. Κάνουμε την προσπάθεια μας, που δεν είναι εύκολη, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα πετύχουμε. Έχουμε κρατήσει τον πυρήνα των παλιών ποδοσφαιριστών της ομάδας, που είναι νέοι σε ηλικία και με ταλέντο, ενώ έχουμε ενεργοποιήσει και κάποιους μικρούς αλλά αξιόλογους ποδοσφαιριστές, των οποίων η ποιότητα θα φανεί σε λίγα χρόνια. Επίσης, έχουμε πάρει κάποιους ποδοσφαιριστές, ως μεταγραφές, σε θέσεις που έκρινε ο προπονητής ότι θα χρειαστούν, αφ’ ενός και αφ’ ετέρου, στο κλίμα που θέλουμε να έχουμε στην ομάδα, μιας και θέλουμε πάνω από όλα να είμαστε μια παρέα. Θέλουμε να περνάμε ευχάριστα τον χρόνο μας και πιστεύω ότι θα βρούμε ανταπόκριση και από το χωριό. Θέλουμε να ενεργοποιήσουμε τις υγιείς δυνάμεις του χωριού, οι οποίες έχουν κλειστεί στον εαυτό τους. Οι ομάδες στα χωριά, είναι το κύτταρο το οποίο μπορεί να συγκεντρώσει και να ενεργοποιήσει κάποιους ανθρώπους. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε και αγωνιστικά, αλλά και στον τομέα σχέσεων, συμπεριφοράς και ευ αγωνίζεσθαι».

Ο προπονητής της ομάδας, Αποστόλης Παπαδόπουλος, δήλωσε τα εξής: «Αυτό που κάνουμε, είναι μια καινούρια προσπάθεια και από την πλευρά της διοίκησης, αλλά και από την πλευρά την δική μου, αλλά και των παιδιών. Τα παιδιά που ήταν στην ομάδα παρέμειναν, ενώ ήρθαν και κάποιοι καινούριοι που θα τραβήξουν ένα επίπεδο παραπάνω τους παλιότερους, ενώ βάλαμε και κάποιους πιτσιρικάδες στην ομάδα. Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο, να το ευχαριστιόμαστε εμείς πάνω από όλα και να είμαστε μια παρέα. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στην χρονιά».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Αποστόλης Παπαδόπουλος και Μίλτος Ευθυμιάδης. Αναλυτικά όσα είπαν.

Αποστόλης Παπαδόπουλος: «Φέτος ξεκίνησε μια καινούρια χρονιά, με νέα πρόσωπα αλλά και εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στην ομάδα. Μαζευτήκαμε δυο-τρεις πιο παλιοί παίκτες, για να βοηθήσουμε τα καινούρια παιδιά που ήρθαν. Θα ξεκινήσουμε θέλοντας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα δούμε στην συνέχεια. Το κλίμα, είναι πάρα πολύ καλό και πιστεύω πως θα γίνει και καλύτερο όσο περνάει ο καιρός».

Μίλτος Ευθυμιάδης: «Κατ’ αρχήν, θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Η ομάδα μας, έχει βάλει τις βάσεις για μια αρκετά καλή χρονιά. Όπως δείχνουν τα πράματα στο τέλος η άνοδος θα είναι εφικτή. Το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό. Όλα τα παιδιά κάνουν παρέα μεταξύ τους και πιστεύω ότι αυτό στο τέλος θα μας βγει σε καλό».