Βαθμολογία

Στόχος της να «αναγεννηθεί»

Μπορεί η Αναγέννηση Φαρσάλων, πέρυσι να μην τα κατάφερε και να υποβιβάστηκε από την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία στην Β’ Ερασιτεχνική, ωστόσο φέτος ο πήχης έχει ήδη μπει πολύ ψηλά μιας και από την προετοιμασία ακόμα όλοι θέλουν να φέρουν την ομάδα πίσω στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα, άλλαξε διοίκηση ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές έφυγαν, αλλά αντικαταστάθηκαν άμεσα. Επιπλέον, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήρθε ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για προσφορά και δουλειά, ο Βασίλης Κατσιανούλης, που παλιότερα ήταν υπεύθυνος για τις ακαδημίες της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η Αναγέννηση, θέλει να κάνει τον δικό της μαραθώνιο φέτος στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής και στο τέλος να κατορθώσει να βρεθεί και πάλι στην κατηγορία από την οποία υποβιβάστηκε πέρυσι. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα καλό στην ομάδα και όλοι μαζί δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τον στόχο τους.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Ζαγγανάς, Βότσης(Αχιλλέας Φαρσάλων), Ανδρεόπουλος, Μουτκανάς Στ., Μαργαριτόπουλος, Αζάς(Ατρόμητος Βαμβακούς), Παπαδόπουλος, Περιτογιάννης(Δόξα Υπέρειας)

Ήρθαν: Προσμίτης(Ευαγόρας Ρόδου), Βασιλόπουλος Κ., Δημουλάς(Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων), Βασιλόπουλος Β.(Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων), Κούρος, Στεργιόπουλος(Ολυμπιακός Αμπελιάς), Μουτκανάς(Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων), Τζερεμές(Ατρόμητος Βαμβακούς).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Βασίλης Κατσιανούλης, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Ήμουν προπονητής στις Ακαδημίες της ομάδας, αλλά η διοίκηση επέλεξε να αναλάβω την πρώτη ομάδα. Πάντα δούλευα με νέα παιδιά στις Ακαδημίες και έτσι έχω όρεξη να κάνω κάτι καινούριο. Η συμμετοχή στις προπονήσεις είναι αρκετά ικανοποιητική, καθώς έρχονται 20-25 ποδοσφαιριστές κάθε φορά. Η Αναγέννηση, πάντα πρωταγωνιστούσε στην Α1’ ΕΠΣΛ, επομένως, πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε και στην Β’ τοπική, επομένως, δεν υπάρχει άλλος στόχος για εμάς, εκτός από την άνοδο. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία για εμάς. Ο προηγούμενος προπονητής της ομάδας, ο Νίκος Θεοχαρόπουλος, έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Το κλίμα, είναι πολύ καλό και η ομάδα είναι οικογένεια. Αν όλα παν καλά και δεν έχουμε τραυματισμούς, πιστεύουμε ότι θα πρωταγωνιστήσουμε».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ομάδας, μίλησαν οι Βασίλης Τσιάμπας, Φώτης Γκατζανάς και Κώστας Τζερεμές. Αναλυτικά όσα είπαν.

Βασίλης Τσιάμπας: «Φέτος έγινε μια ανανέωση στην ομάδα, καθώς πήραμε αρκετούς πιτσιρικάδες. Επίσης, έχουμε νέα διοίκηση και καινούριο προπονητή. Στόχος μας είναι να παίξουν πιο πολύ οι νέοι παίκτες και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Το κλίμα είναι πολύ καλό και εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες.

Φώτης Γκατζανάς: «Πάνω από όλα, θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να κρατηθούμε στην κατηγορία. Εύχομαι να παν όλα καλά με τους καινούριους παίκτες και να τους βοηθήσουμε κι εμείς οι πιο έμπειροι».

Κώστας Τζερεμές: «Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει νέο υλικό στην ομάδα και πάει να γίνει κάτι καλό. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Εύχομαι μια καλή πορεία πάνω από όλα για τον κόσμο, αλλά και για την ιστορία της ομάδας».