Βαθμολογία

Άναψε κόκκινο για AEL FC ARENA

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για φέτος στο γήπεδο Αλκαζάρ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, για το Κύπελλο Ελλάδος. Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι της ομάδας, θέλουν η «Βασίλισσα» να παίξει τα υπόλοιπα παιχνίδια της χρονιάς στο AEL FC ARENA, το υπερσύγχρονο στολίδι της πόλης μας.

Έτσι, σήμερα το πρωί, περίπου στις 11.30 πέρασε από το νέο γήπεδο της Λάρισας, μια επιτροπή που ανήκει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και είναι αρμόδια για τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων, ώστε να αξιολογήσει το AEL FC ARENA. Παρ’ όλα αυτά και παρά το γεγονός πως πρόκειται για το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα, η επιτροπή αυτήν έκανε κάποιες παρατηρήσεις για τυπικές λεπτομέρειες, πράγμα που φανερώνει πως το γήπεδο δεν θα πάρει αδειοδότηση.

Για το γεγονός, έχει ενημερωθεί τόσο ο Κώστας Πηλαδάκης, όσο και ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας, ενώ τις επόμενες ημέρες, περιμένουμε την επίσημη γνωμοδότηση της επιτροπής, ούτως ώστε να διορθωθούν οι όποιες ατέλειες.

Τέλος, σίγουρα προκαλεί εντύπωση το γεγονός αυτό, καθώς αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα, βλέπουμε να παίρνουν άδεια, γήπεδα με πολύ λιγότερες ανέσεις ενώ άγνωστο είναι το πότε θα περάσει ξανά η επιτροπή από το γήπεδο για να το ελέγξει.