Βαθμολογία

Ξεκινάει από τα βασικά ο Λαρισαϊκός

Ο Λαρισαϊκός, πέρυσι μετά τον υποβιβασμό του από την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία, βρέθηκε στην Β’ Ερασιτεχνική, όπου φέτος καλείται να παλέψει για να διακριθεί σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, απέναντι σε δυνατές και αξιόλογες ομάδες. Η ιστορική ομάδα του Νομού μας, θέλει να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο και γιατί όχι, να καταφέρει να επανακάμψει στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα της Λάρισας, ενισχύθηκε αρκετά κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αποκτώντας αρκετούς έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές, ενώ υπήρξαν και αρκετές επιστροφές παικτών που τα τελευταία χρόνια είχαν φύγει από την ομάδα και τώρα επέστρεψαν για να βοηθήσουν.

Από εκεί και πέρα, στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ο Χρήστος Ανδρεούδης, που είναι ένας καταξιωμένος προπονητής και θα προσπαθήσει και αυτός από το δικό του πόστο να κάνει ότι μπορεί, ώστε ο Λαρισαϊκός να πρωταγωνιστήσει.

Έτσι, από ότι φαίνεται, οι «πράσινοι» θέλουν το πέρασμα τους από την κατηγορία να είναι σύντομο και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Συράκης, Γκιουρσάνης, Μόσιαλος, Κουρούκας, Καρβουνιάρης, Μπρούσας, Γιδίτσης.

Ήρθαν: Ευθυμιάδης Κύρκος(Άρης Κουλουρίου), Πατέτσος(ΑΕΔ Νίκαιας), Σουσνέα(Ροδιακός), Πατρίκης(ΑΕΔ Νίκαιας), Ζαϊρές-Καρανάσιος(Αναγέννηση Πουρναρίου).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Χρήστος Ανδρεούδης, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας, αν και θα έπρεπε να έχουμε ξεκινήσει πιο νωρίς. Βέβαια, είναι θετικό το ότι έχουμε 21 παιδιά στην πρώτη μας προπόνηση. Δεν έχουμε άγχος και θα προσπαθήσουμε να μάθουμε στα παιδιά ποδόσφαιρο. Θέλουμε να βελτιωθούμε στην φυσική κατάσταση και να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο για να είναι ικανοποιημένοι όλοι».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Θεόδωρος Τσιμπουκλής, Αλέξανδρος Πατέτσος και Φίλιππος Θεοχαρίδης. Αναλυτικά όσα είπαν.

Θεόδωρος Τσιμπουκλής: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς, τόσο στην ομάδα μου, όσο και στις υπόλοιπες ομάδες. Η ομάδα μας έχει πολλούς νέους παίκτες και εμείς ως μεγαλύτεροι θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Μακάρι να έχουμε μια καλή χρονιά. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή ομάδα και να ανέβουμε κατηγορία».

Αλέξανδρος Πατέτσος: «Ήρθα με μεταγραφή από την Νίκαια. Πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό σύνολο, αποτελούμενο από καλούς ποδοσφαιριστές. Η Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία, είναι πολύ ανταγωνιστική, όμως πιστεύω πως με την καλή προπόνηση που θα κάνουμε εδώ θα καταφέρουμε κάτι καλό».

Φίλιππος Θεοχαρίδης: «Στόχος μας είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί και να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος που μας έφεραν σε αυτήν εδώ την κατάσταση. Έμεινα στον Λαρισαϊκό, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε ένα δυνατό σύνολο αποτελούμενο από έμπειρους παίκτες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».