Βαθμολογία

Ο Άγιος Θωμάς, εκπέμπει SOS!

* Η ομάδα του νομού Λάρισας αναγκάζεται να κάνει προπονήσεις στο Κουτσόχερο, αφού δεν έχει έδρα

* Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας για το «καυτό» θέμα που αποσχολεί το σύλλογο

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο Κουτσόχερο, εκεί όπου έχει ξεκινήσει να σχεδιάζεται η νέα ομάδα του Αγίου Θωμά. Ο σύλλογος όμως έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα που είναι το γηπεδικό, αφού η ομάδα δεν έχει τον δικό της χώρο για προπόνηση, αλλά και ούτε για επίσημα παιχνίδια. Έτσι αναγκάζεται καθημερινά να μετακινείται αρκετά χιλιόμετρα με σκοπό να δουλέψει σε σωστές βάσεις. Για την ομάδα όλα τα παιχνίδια είναι εκτός…

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Ζαγανίδης μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. «Η προσπάθεια στην ομάδα μας συνεχίζεται από πέρυσι με το γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, προσπαθώντας να μην χαλάσουμε το καλό κλίμα και να εξυπηρετούμε τις απαιτήσεις που έχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οι στόχοι της ομάδας καθορίζονται από οικονομικούς παράγοντες. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η διάσπαση της Α1 σε δύο ομίλους, αν λοιπόν γίνει αυτό στόχος της ομάδας μας είναι η άνοδος.

Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά δεν φτάνει μόνο η θέληση της διοίκησης της ομάδας, αλλά χρειάζεται και η βοήθεια των διοικούντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν να δώσουν λύσεις σε ένα πρόβλημα που λέγεται γηπεδικό. Ελπίζουμε στην παροχή της βοήθειάς τους για το καλό της ομάδας».

Σχόλιο του athleticlarissa.gr: Ελπίζουμε και εμείς από το μέρος μας να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να δώσουν άμεσα λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα για να ανακουφιστούν και οι παίκτες και η διοίκηση του Αγίου Θωμά.