Βαθμολογία

Να επανακάμψει άμεσα η Λάρισα ’88

Μπορεί πέρυσι η Λάρισα ’88 να μην κατάφερε να παραμείνει στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία και έτσι μοιραία να υποβιβάστηκε στην Γ’ Ερασιτεχνική, όπου και θα αγωνίζεται φέτος. Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι της ομάδας όχι μόνο δεν απογοητεύτηκαν, αλλά πείσμωσαν περισσότερο θέλοντας μάλιστα το πέρασμα από αυτήν την κατηγορία να είναι προσωρινό και η ομάδα να επανακάμψει στο τέλος της σεζόν.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Κάποιοι ποδοσφαιριστές, αποχώρησαν από την ομάδα, ωστόσο η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία, φρόντισαν να αναπληρώσουν τα κενά, με παίκτες που έχουν καλό χαρακτήρα πάνω από όλα όπως μας τόνισαν.

Από εκεί και πέρα, όλοι στην ομάδα, θέλουν να βάλουν τα δυνατά τους για να πανηγυρίσουν στο τέλος την επάνοδο της ομάδας στην Β’ Ερασιτεχνική. Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει και όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, γεγονός που αφήνει ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το κλίμα είναι οικογενειακό και δεν υπάρχουν προβλήματα, πράγμα για το οποίο όλοι εύχονται να συνεχιστεί καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Πούλιος, Κόντης, Καψάλης, Αλεξανδρής, Ρόκας, Γούπος Κ., Γούπος Λ., Μπεκιώτης.

Ήρθαν: Σδράλης(Καλαρρύτες), Γκουρομπίνος(Καλαρρύτες), Κωνσταντίνου(Νέα Νίκη Νίκης), Παγουλάτος(Πρωτέας Αχιλλείου)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας, μίλησε ο κύριος Γιώργος Ρήγας. Αναλυτικά όσα είπε: «Η ομάδα, αφού υποβιβάστηκε στην Γ’ Ερασιτεχνική, έχει έναν και μοναδικό στόχο. Να ανέβει οπωσδήποτε και για αυτό θα κάνουμε τα πάντα. Εύχομαι υγεία στην ομάδα μας αλλά και σε όλες τις ομάδες και καλή χρονιά. Η Λάρισα ’88 δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και σίγουρα της αξίζει να βρίσκεται πολύ παραπάνω».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Γιάννης Τσιούρβας, τόνισε τα εξής: «Από ποδοσφαιριστής, έγινα προπονητής, για να βοηθήσω την ομάδα της Λάρισας ’88 να αλλάξει κατηγορία, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε τον παλιό κορμό και με τις προσθήκες που θα κάνουμε, ευελπιστώ να έχουμε ένα ωραίο σύνολο. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα σε όλα τα παιδιά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Το κλίμα στην ομάδα, είναι πολύ καλό και οικογενειακό. Τα καινούρια παιδιά, ήρθαν στην ομάδα, γιατί πάνω από όλα είναι καλοί χαρακτήρες και αφομοιώθηκαν κανονικά με τους υπόλοιπους».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Νίκος Παγουλάτος και Κωνσταντίνος Σελήνης. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Νίκος Παγουλάτος: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα. Πάνω από όλα να είμαστε υγιείς και θα παν όλα καλά. Έχουν έρθει κάποια νέα άτομα στην ομάδα και με την βοήθεια της διοίκησης θα τα καταφέρουμε».

Κωνσταντίνος Σελήνης: «Η ομάδα μας δυστυχώς πέρυσι έπεσε κατηγορία. Φέτος στόχος μας είναι η επάνοδος στην Β’ Ερασιτεχνική. Εμείς, οι παλιότεροι παίκτες της ομάδας, πρέπει μαζί με τα νέα παιδιά να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που να μπορεί να ανταποκριθεί. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, τόσο στην ομάδα μου, όσο και στις υπόλοιπες. Πάνω από όλα να έχουμε υγεία και ένα καλό κλίμα».