Βαθμολογία

Να πετάξει ψηλά θέλει ο Κίσσαβος Συκουρίου

Κρατήθηκε ο βασικός κορμός και έγιναν ποιοτικές προσθήκες στην ιστορική ομάδα του νομού Λάρισας

Μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού, ο Κίσσαβος Συκουρίου ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για να δημιουργήσει καινούριες βάσεις που θα τον φέρουν πιο κοντά στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας, όπως και παλιά που έπαιζε ακόμη και στην Δ’ Εθνική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα έχει κρατήσει τον βασικό κορμό, έχει ενισχυθεί όμως με πολύ έμπειρους παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν. Όμως εκείνο που ζητούν είναι να έχουν το φίλαθλο κόσμο στο πλευρό τους μιας και πιστεύουν πως είναι ο δωδέκατος παίκτης και θα τους βοηθήσει να πάνε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγε: Καραγιάννης.

Ήρθαν: Ζιώγας Α. (Πουρνάρι), Κώστας Β. (Νέες Καρύες), Θεοδώρου (Μακρυχώρι), Δημηράς Κ. (Γιάννουλη), Μαλιόπουλος (Ραχούλα).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τσώτσος Θανάσης: «Να αξιοποιήσουμε τα νέα παιδιά από το Συκούριο»

Ο προπονητής της ομάδας κ. Τσώτσος Θανάσης μίλησε στο athleticlarissa.gr με αφορμή τη νέα χρονιά όπου θα είναι και πάλι ο «καπετάνιος» του Κισσάβου. Αναλυτικά τόνισε: «Θέλω να ευχηθώ μια χρονιά γεμάτη υγεία σε όλα τα αθλητικά σωματεία, πιστεύω πως φέτος θα είναι από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα στην επταετία γιατί έπεσαν ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες και ενισχύθηκαν και οι μικρότερες ομάδες. Εμείς για το Συκούριο κρατήσαμε το βασικό κορμό, κοιτάξαμε να φέρουμε παίκτες έμπειρους που θα μας βοηθήσουν. Θα κάνουμε ακόμη δύο μεταγραφές, θέλουμε πάνω απ’ όλα να αξιοποιήσουμε τα νέα παιδιά από το Συκούριο, κάτι το οποίο κάναμε και πέρυσι δίνοντάς τους συμμετοχή. Στόχος της ομάδας είναι να δημιουργήσει βάσεις για να μπορέσει να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία, όπως και παλιά που αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική. Θέλουμε πάνω απ’ όλα με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε να φέρουμε το φίλαθλο κόσμο από το χωριό γιατί για εμάς είναι ο 12ος παίκτης και θα μας βοηθήσει να πάμε πολύ ψηλά».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, δηλώσεις έκαναν οι: Ρωμανός Αλεξανδρίδης, Πικούλης Δημήτρης, Θεμελής Πέτρος, Κώστας Βασίλης.

Ρωμανός Αλεξανδρίδης: «Κάναμε σημαντικές προσθήκες»

«Πιστεύω ότι φέτος θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα επειδή οι ομάδες έχουν πάρει καταξιωμένους παίκτες. Σίγουρα οι ομάδες οι οποίες έπεσαν από ψηλά είναι πιο μπροστά. Όμως και οι ομάδες από χαμηλότερα έχουν φιλοδοξίες. Εμείς κάναμε προσθήκες με έμπειρους παίκτες οι οποίοι θέλουν να πλαισιώσουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα και διάθεση στο πλευρό μας τη διοίκηση και πιστεύουμε πως θα κάνουμε μια καλή πορεία αντάξια της ιστορίας του Συκουρίου».

Πικούλης Δημήτρης: « Υπάρχει διάθεση απ’ όλους μας»

«Θεωρώ πως το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο γιατί έχει καλές και ιστορικές ομάδες. Παρότι είμαστε γα δεύτερη χρονιά στην κατηγορία έχουμε τους ίδιους στόχους γιατί η νοοτροπία της ομάδας είναι να αναδεικνύει καλούς ποδοσφαιριστές. Υπάρχει καλή διάθεση απ’ όλους μας. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να κάνουμε μια καλή και σεβαστή πορεία για το όνομα της ομάδας μας».

Θεμελής Πέτρος: «Ότι καλύτερο έρθει…»

«Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο γιατί έχει καλές ομάδες, η δική μας ομάδα έμεινε η ίδια, ενισχύθηκε όμως με παίκτες αξίας, στόχος μας είναι το καλό ποδόσφαιρο και ότι καλύτερο έρθει. Θέλουμε και θα παλέψουμε να πρωταγωνιστήσουμε γιατί είμαστε ένα πολύ ιστορικό σωματείο».

Κώστας Βασίλης: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας

«Πολύ ανταγωνιστικό θα είναι το πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες. Ήρθα και εγώ να βοηθήσω με την σειρά μου τους μικρούς που έχουν όνειρο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Εικόνες από την προπόνηση της Τετάρτης...

Γκανάτσιος Ζήσης (δεξιά ο αρχηγός της ομάδας) και αριστερά ο γνωστός "Πίκο"

Ο Κώστας Βασίλης (δεξιά) μαζί με τον αδερφικό του φίλο Θεμελή Πέτρο (αριστερά)