Βαθμολογία

Έτοιμη να ανθίσει η Κοιλάδα της Λάρισας!

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο φιλόξενο χωρίο

Μέσα σε όμορφο κλίμα, ανάλογο και του ονόματος της ομάδας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση της Κοιλάδας Λάρισας που τη νέα χρονιά θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ έχοντας όμως πολλά όνειρα και στόχους.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η νέα διοίκηση παρουσιάζεται με πολύ όρεξη για δουλειά, οι μεταγραφές πολλές, ο προπονητής που ήρθε στην ομάδα αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του και όλοι πραγματικά διψούν για διακρίσεις και για την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.  Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν άψογο και η οργάνωση επίσης γι’ αυτή την κατηγορία εκπληκτική.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Κολώνας Γ., Κολώνας Β., Παπαναστασίου, Παπακωνσταντίνου, Ζησάκης, Φανίδης, Τζιορμακλιώτης.

Ήρθαν: Τσιτουρτζής (Ραχούλα), Σταυροθεόδωρος (Μυραϊκός), Αρβανίτης (Νίκη Νίκης), Μπαρμπούτης (Ελευθεραί), Σδράλης (Ομόνοια), Τσιαδήμος (Ελευθεραί), Κολώτσιος (Ελευθεραί), Γουγουλούλης (Λύκοι), Χατζημπύρος (Γιάννουλη), Γονατάς (Κεφαλονιά).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κερμελίδης Κώστας: «Μόνο άνοδος!»

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κερμελίδης Κώστας στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα χρονιά τόνισε: «Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χορηγούς μας που θέλουνε να παραμείνουν ανώνυμοι και θα μας στηρίξουν όλη τη χρονιά. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, όμως η ομάδα ενισχυμένη και με πολύ δουλειά θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία».

Βαγγέλης Μάνος: «Η ομάδα να έχει αρχή, μέση και τέλος»

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας κ. Βαγγέλης Μάνος έδωσε το σύνθημα για τη νέα χρονιά με τα όσα δήλωσε: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Επίσης να αναφέρω πως είναι η πρώτη φορά που μετέχω σε αυτή την κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω το athleticlarissa.gr γιατί πραγματικά με εντυπωσιάζει η παρουσία σας εδώ μιας και η κατηγορία είναι παρεξηγημένη. Η χρονιά θα είναι ανταγωνιστική επειδή η κρίση έφερε πολλά παιδιά από μεγαλύτερες κατηγορίες να αγωνιστούν σε χαμηλότερες. Τα παιδιά που έχουν αναλάβει τη διοίκηση είναι νέα, έχω εντυπωσιαστεί από την αγάπη τους, εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία με παλιούς και νέους παίκτες που δείχνουν να είναι αξιόλογη. Να δείξουμε μέσα από τις προπονήσεις και την καλή συμμετοχή, ένα καλό σύνολο. Βασικός στόχος είναι η ομάδα να έχει αρχή, μέση και τέλος, να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να σέβεται τους αντιπάλους της. Κάνοντας όλα αυτά πιστεύω πως θα πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η άνοδος και το πρωτάθλημα».  

Εκ μέρους των παικτών μίλησαν οι: Νίκος Αρβανίτης, Νίκος Χατζημπύρος, Παπαϊωάννου Χρήστος, Καζάνι Κέϊβιν.

Νίκος Αρβανίτης: «Οικογενειακό το κλίμα στην Κοιλάδα»

«Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, με πολλές ομάδες που έχουνε ενισχυθεί. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι γιατί έχουμε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Πιστεύω πως θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και εύχομαι σε ότι καλύτερο να μας φέρει η νέα χρονιά».

Νίκος Χατζημπύρος: «Η ομάδα μας έχει καλή οργάνωση»

«Το πρωτάθλημα στην κατηγορία θα είναι καλό μιας και ήρθαν παίκτες από υψηλότερες κατηγορίες. Η ομάδα μας έχει καλή οργάνωση και άψογο κλίμα, στόχος όλων μας είναι η άνοδος».

Παπαϊωάννου Χρήστος: «Θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

«Η φετινή χρονιά θα είναι ανταγωνιστική, πιστεύω ότι η ομάδα έχει κάνει ένα καλό σύνολο, θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και με τη βοήθεια του προπονητή μας θα πετύχουμε την άνοδο».

Καζάνι Κέϊβιν: «Να πανηγυρίσουμε την άνοδο»

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία. Το πρωτάθλημα θα είναι άκρως ενδιαφέρον, εμείς στην ομάδα έχουν καλούς παίκτες, καλό κλίμα και καλό προπονητή. Μέσα λοιπόν από όλα αυτά θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Τα φιλικά της ομάδας

28/8 Ελευθεραί

2/9 Αστέρα Μελισσοχωρίου

4/9 Βούναινα

Εικόνες απο την πρώτη προπόνηση της Δευτέρας