Βαθμολογία

Νεανικός για την άνοδο ο Ιπποκράτης

Ένα νέο ξεκίνημα κάνει ο Ιπποκράτης που και την νέα χρονιά θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα, έριξε κατά πολύ τον μέσο όρο ηλικίας, καθώς αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά, πάνω στα οποία θα βασιστεί το τεχνικό team ούτως ώστε να οδηγήσει τον Ιπποκράτη στην άνοδο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Από την ομάδα, αποδεσμεύτηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και πλέον ο κορμός αποτελείται από νέα παιδιά, τα οποία προήλθαν από τις υποδομές. Άλλωστε, οι άνθρωποι του Ιπποκράτη, θέλουν να δώσουν αρκετή βαρύτητα στο θέμα των τμημάτων υποδομής, καθώς αυτήν πλέον θα είναι η φιλοσοφία της ομάδας, δηλαδή να στηρίζεται αποκλειστικά σε δικά του παιδιά.

Από την άλλη, μπορεί να είχαμε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, ο στόχος όμως παραμένει, καθώς και φέτος ο Ιπποκράτης θα προσπαθήσει όσο μπορεί για την άνοδο.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Κουτσουρούμπας, Τζίντζος, Ξίτσας, Σδράγκας, Παπαχρήστος, Κονατσιώτης, Φραχόλι.

Ήρθαν: Ραποτίκας(Βρυότοπος), Κουτσιμάνης(Λαρισαϊκός), Ζυγοτέγος(από ομάδα της ΕΠΣ Καρδίτσας), Κουτσιμάνης(Βρυότοπος).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Παναγιώτης Τσουμάνης, δήλωσε τα εξής: «Φέτος, περιμένουμε όπως και κάθε χρόνο να πάμε για την άνοδο. Θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία, στα πλαίσια του αθλητισμού. Θέλουμε να απολαύσουμε την σεζόν που έρχεται. Το κλίμα στην ομάδα, είναι πάρα πολύ καλό και ειδικά φέτος έχουμε δώσει έμφαση στις μικρές ηλικίες, που είναι το μέλλον τόσο της ομάδας, όσο και του λαρισινού ποδοσφαίρου. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουμε καταφέρει να βγούμε κατηγορία».

Ένας εκ των δύο προπονητών του Ιπποκράτη, ο κύριος Γιάννης Εμμανουήλ, δήλωσε τα εξής: «Τα δύο τελευταία χρόνια, που δεν καταφέραμε για λίγο να αλλάξουμε κατηγορία, σκεφτήκαμε και είπαμε πως κάποια πράματα πρέπει να αλλάξουν. Καλές είναι οι μεγάλες ηλικίες και η εμπειρία, αλλά οι ομάδες δεν παν μπροστά έτσι. Για αυτό και έφυγαν αρκετά άτομα και θα φύγουν κι άλλα. Τα παιδιά του εφηβικού προπονούνται πλέον με την ανδρική ομάδα και οι περισσότεροι έχουν μπει σε αυτήν. Έχουμε κάνει κάποιες μεταγραφές με έναν ή δύο έμπειρους παίκτες για να βοηθήσουν τους μικρούς. Από εκεί και πέρα, όμως, θα βασιστούμε στους νέους. Θέλουμε να κάνουμε μια στροφή στις μικρότερες ηλικίες και να χτίσουμε μια διαφορετική ομάδα. Μας ενδιαφέρει κυρίως να χτίσουμε μια καλή ομάδα πρωτίστως και μετά η άνοδος. Πιστεύω ότι αυτό θα μας δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Δίνουμε μεγάλη βάση στις υποδομές, μιας και φέτος θα έχουμε παιδικό, προπαιδικό και τμήμα junior, το καθένα με δικό του προπονητή. Στην ανδρική ομάδα, θα είμαι εγώ σαν τεχνικό σύμβουλος και ο Βασίλης Κουτσιμάνης, που είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και παλιός παίκτης της ομάδας, θα είναι ο επικεφαλής, ενώ μαζί θα επιβλέπουμε και τα υπόλοιπα τμήματα, ώστε να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε, είναι το γηπεδικό, γιατί κάθε χρόνο τα πράματα είναι πολύ δύσκολα τον χειμώνα, που τόσες ομάδες κάνουν προπονήσεις στα ίδια γήπεδα. Ελπίζω φέτος να γίνει κάτι καλό».

Εκ μέρους των παικτών, μίλησε ο Μανώλης Καρανικόλας, που δήλωσε τα εξής.

Μανώλης Καρανικόλας: «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα στην ομάδα μου. Να κάνουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς πάνω από όλα. Στόχος μας είναι η άνοδος όπως κάθε χρόνο. Αυτό θα κάνουμε και φέτος, με τα παλιά αλλά και τα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και όλα θα πάνε καλά στο τέλος και θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».