Βαθμολογία

«Ξεμούδιασμα» πριν την Σαμαρίνα

Την ευκαιρία να δει την ομάδα του σε φιλικό παιχνίδι πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Σαμαρίνα είχε ο τεχνικός του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης.

Του Βασίλη Βάνη

Να τονίσουμε ότι η ομάδα θα αποχωρήσει Σάββατο πρωί για την Σαμαρίνα, όπου εκεί θα βρεθεί και θα την καλύψει το athleticlarissa.gr και ο απεσταλμένος του Βασίλης Βάνης.

Με την θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο ο Τύρναβος επικράτησε της Αστραπής Νέας Πολιτείας με 6-0 έχοντας την ευκαιρία και οι δύο προπονητές να πειραματιστούνε και να δούνε σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές τους.

Το σκορ άνοιξε ο Σολφερίνο μετά από μια πολύ ωραία προσπάθεια του συμπατριώτη του Όττα. Στη συνέχεια τον πήχη του σκορ ανέβασε ο Δημολιός, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Τσούκαλος διαμόρφωσε το 3-0 με ωραία προσπάθεια. Μετά από αρκετό καιρό  οπού έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού ο Ζυγκερίδης βρήκε δίχτυα για το 4-0. Το τελικό 6-0 ήρθε από τους Παπαχρήστο και Μαχαίρα.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σουλιώτης, Καραμανλής, Πεχλιβανόπουλος, Δημολιός, Όττα, Ιβανίδης, Σκαθαρούδης, Λίταινας, Σολφερίνο, Χαλούλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Ντάλλας, Κισκαμπάνης, Σιάτρας, Γεωργίου, Ακρίβος, Παπαχρήστος, Πονκόνγκ, Ζυγκερίδης, Ντάσιος, Ανδρέου, Αλεξίου, Μαχαίρας, Χαρισούλης, Πρατσίλας, Ντιντής, Χριστίδης.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Τάτσιος, Βαβίσσας, Ψωμολιάς, Χασιώτης, Μπαντζέλας, Κυριάκος, Αρσένης, Αποστόλου, Κολλάτος, Καλτσάς.

Αγωνίστικαν και οι: Κιόρογλου, Κολιοφούτης, Σουλτούκης, Σπανός, Μπαντζέλας Β. Παυλόπουλος, Χατζόπουλος, Τσώτσας.