Βαθμολογία

Οι πρώτες σκέψεις του Βοσνιάδη στο οικογενειακό διπλό

Συνεχίστηκε την Τετάρτη το απόγευμα η προετοιμασία της ΑΕΛ στο Ελατοχώρι. Η απογευματινή προπόνηση που κράτησε σχεδόν δύο ώρες έγινε κάτω από βροχή (κατά διαστήματα). Παρόλα αυτά το τεχνικό τιμ δεν πτοήθηκε και δούλεψε πάρα πολύ πάνω στην τακτική και τα τελειώματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε γι’ ακόμη μία μέρα ο Δεινόπαππας και ο Γκούρτσας. Από την άλλη ο Τσιλιγκίρης ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στο ένα ο Αλέκος Βοσνιάδης δούλεψε πάνω στην τακτική στο μισό γήπεδο, έχοντας μία αμυντική ζώνη και μία επιθετική και στο άλλο γκρουπ οι Βελιτζέλος – Παπαθανασίου δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων.

Στη συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΛ «αποκάλυψε» στο εκπαιδευτικό διπλό για πρώτη φορά τα πλάνα του σχετικά με τον τρόπο που θέλει η ομάδα του να αγωνίζεται.

Έτσι λοιπόν χώρισε τους παίκτες (11 εναντίον 11) σε άσπρους και κόκκινους σε σύστημα 4-2-3-1 (και οι δύο ομάδες) και ζήτησε να μην υπάρχουν κενά στους χώρους και συνεχόμενη κίνηση από τα πλάγια.

Οι άσπροι

Τερματοφύλακας Αποστολίδης, δεξί μπακ Καρανίκας, στόπερ Μελισσάς – Καστέλς, αριστερό μπακ Κοντοδήμος. Αμυντικά χαφ Τσεμπερίδης – Τζούνιορ, αριστερά ο Μάιντζ δεξιά Τσιλιγκίρης, στον άξονα ο Περίκο και μπροστά ο Αναστασάκος.

Οι κόκκινοι

Τερματοφύλακας Καρακούτσης, δεξί μπακ Μουλόπουλος, στόπερ Εσπίν – Σαρακατσάνος, αριστερό μπακ Κουρτσεσιώτης. Αμυντικά χαφ Νεμπεγλέρας – Φορνέρ, αριστερά ο Μπλέντι, δεξιά ο Σουάνης, στον άξονα ο Βερντού και μπροστά ο Στεφανίδης.

Αύριο το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα κουραστικό με τριπλή προπόνηση.