Βαθμολογία

Αποστολίδης: «Να βοηθήσω την ΑΕΛ να ανέβει Σούπερ Λίγκα»

Ο Μανώλης Αποστολίδης προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με την Νίκη Βόλου όπου και πήρε μάλιστα το πρωτάθλημα. Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και σίγουρα η παρουσία του στην ΑΕΛ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα χρονιά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Την Τετάρτη το πρωί μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που καλύπτουν την προετοιμασία στο Ελατοχώρι. Αναφέρθηκε για τη νέα του ομάδα και τους στόχους που έχει, για την αντιπαλότητα Λάρισας – Βόλου, αλλά και για την προσπάθεια που θα κάνει να ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν να έρθει στην ΑΕΛ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ήρθες από τον Ολυμπιακός Βόλου και τη Νίκη Βόλου στην ΑΕΛ, βλέπεις να υπάρχει αντιπαλότητα;

«Όχι, όχι δεν έχω δει κάτι και ελπίζω να μην το νιώσω. Ξέρω την αντιπαλότητα Λάρισας με Βόλου αλλά περισσότερο νομίζω είναι με τον Ολυμπιακό Βόλου και όχι τόσο με τη Νίκη Βόλου. Ευτυχώς δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής, ήρθα να βοηθήσω την ομάδα όπως και ο κάθε παίκτης και πιστεύω με τις ικανότητες που έχει ο κάθε παίκτης θα βοηθήσουμε όλοι».

Έχει αντιληφθεί τώρα που είσαι στην ΑΕΛ το μέγεθος της ομάδας;

«Επειδή μείναμε λίγες μέρες στη Λάρισα δεν προλάβαμε να βιώσουμε πολλά. Εννοείτε όμως ότι ξέρω την δυναμική της ομάδας. Μία από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και περισσότερο ιστορικές. Ξέρουμε που ήρθαμε. Πιστεύω από το πρώτο φιλικό που θα δώσουμε την Παρασκευή θα βιώσουμε περισσότερο κάποια πράγματα και πως είναι να είσαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας».

Υπήρχαν προτάσεις από Σούπερ Λιγκ, πριν έρθεις στην ΑΕΛ;

«Υπήρχε μία πρόταση και μετά ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, δεν ήταν κάτι επίσημο αλλά επειδή η πρώτη επίσημη πρόταση ήταν από την ΑΕΛ και ήταν φυσικά τιμή μου και οι στόχοι μου συμπίπτουν με τους στόχους της ομάδας. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω να βοηθήσω να επιστρέφει η ΑΕΛ εκεί που ανήκει».

Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του τεχνικού τιμ για να έρθεις στην ΑΕΛ;

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου, παρόλα αυτά εγώ υπέγραψα πριν έρθει ο προπονητής. Εγώ ήθελα να είμαι σε αυτή την ομάδα είτε ήταν ο προπονητής είτε όχι και ευτυχώς θα πάμε όλοι μαζί».

Το μυστικό της περασμένης επιτυχημένης χρονιάς;

«Είχαμε ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας, όλοι οι παίκτες δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Όταν είσαι οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις».

Ο ανταγωνισμός πόσο σε βοηθά;

«Αυτό είναι καλό, να υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός – συναγωνισμός ώστε ο ένας να βοηθά τον άλλον και να είμαστε και οι τρεις στην κατάσταση που πρέπει για να αγωνιζόμαστε».

Νιώθεις μεγαλύτερη πίεση φέτος που είσαι στην ΑΕΛ;

«Πάντα όταν πηγαίνεις σε μια καινούρια ομάδα πρέπει να αποδείξεις κάποια πράγματα αλλά και γιατί σε εμπιστεύτηκαν κάποια άτομα, οπότε υπάρχει μία πίεση. Ουσιαστικά να μην «προδώσεις» την εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πρόσωπό σου και να τους αποδείξεις πως είμαι εδώ για να βοηθήσω. Θέλω να αποδείξω πως αντέχω και στην πίεση».