Βαθμολογία

Σφάκας, ο 10ος στον Πύρασο

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αποστόλη Σφάκα, ο οποίος είναι γεννημένος το 1991 και αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ. Έπαιξε σε Ιάσονα Άλλης Μεριάς, Κ-20 Ολυμπιακού Βόλου, ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Τύρναβο και την τελευταία διετία στην ΑΕ Διμηνίου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα μας. Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί ξανά την αντίστοιχη της ΑΕ Διμηνίου για τη συνεργασία στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή».

Οι δηλώσεις του μετά τις υπογραφές: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου και είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα, να παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς του Πυράσου.

Μας περιμένει πολλή δουλειά μπροστά μας, τόσο στην προετοιμασία όσο και στη συνέχεια καθώς το νέο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής με τους τέσσερις ομίλους προμηνύεται πολύ δυνατό με ιστορικούς συλλόγους και πολλές μακρινές μετακινήσεις.

Στον Πύρασο συνάντησα πολύ καλό κλίμα και είμαι αισιόδοξος πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την πρώην μου ομάδα, ΑΕ Διμηνίου για τα δύο υπέροχα χρόνια της συνεργασίας μας».