Βαθμολογία

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Η ομάδα του Τυρνάβου ανεβάζει καθημερινά στροφές ενόψει… Σαμαρίνας

Κάθε μέρα που περνάει η πίεση των προπονήσεων μεγαλώνει στον Τύρναβο. Ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν σκληρά τους παίκτες της ομάδας, με το ρόστερ να μεγαλώνει κάθε μέρα που περνάει. Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας που θα κορυφωθεί στη Σαμαρίνα (2-9 Αυγούστου) και στη συνέχεια θα δοθούν και αρκετά φιλικά παιχνίδια.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα του Τυρνάβου με σταθερά βήματα ολοκληρώνει σιγά – σιγά τις μεταγραφές (απομένουν άλλες δύο λογικά) και τώρα ουσιαστικά ξεκινά το «χτίσιμο» της ομάδας όπου και είναι το σημαντικότερο κομμάτι της χρονιάς.

Αξίζει να τονίσουμε πως υπάρχει ικανοποίηση από την διοίκηση για το νέο ρόστερ, αφού όλοι πιστεύουν πως κρατήθηκαν αρκετοί παίκτες από την περασμένη σεζόν και παράλληλα αποκτήθηκαν παίκτες ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Σε αυτό το μοτίβο θα συνεχίσουν στον Τύρναβο κρατώντας χαμηλούς τόνους, όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου και σας παραθέτει ενδιαφέροντα φωτογραφικά στιγμιότυπα