Βαθμολογία

Σύνθημα ανόδου από τους παίκτες της ΑΕΛ!

Πριν την έναρξη της απογευματινής πρώτης επίσημης προπόνησης της ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ, οι ποδοσφαιριστές δήλωσαν αισιόδοξοι για την κατάκτηση του στόχου και την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Κώστας Νεμπεγλέρας: «Εύχομαι να έχουμε καλή αρχή. Ξεκινάμε με πολλά όνειρα και απαιτήσεις για τη νέα σεζόν. Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν με σκληρή δουλεία ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας ο οποίος είναι η άνοδος στη super league και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι και υγιείς».

Νέστορας Στεφανίδης: «Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία , επιτυχίες και νίκες. Να κάνουμε το μεγάλο βήμα για τη Super League που είναι μεν δύσκολος στόχος αλλά υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τον κατακτήσουμε. Έχουμε πολλές επιλογές στο ρόστερ και ο προπονητής πρέπει να παντρέψει τους νέους με τους παλιούς παίκτες για να ετοιμάσουμε ένα ικανό σύνολο. Στόχος η άνοδος και φέτος».

Σαρακατσάνος Αχιλλέας: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ στην ΑΕΛ . Εύχομαι να έχουμε υγεία και με σκληρή δουλειά και ομαδικότητα να πετύχουμε τους στόχους μας ξέροντας ότι οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Όπως έχω δηλώσει είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να ανήκει σε αυτή την ομάδα. Όταν έμαθα ότι η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για μένα είπα αμέσως και εύκολα το ναι».

Ηλίας Αναστασάκος: «Είμαι χαρούμενος από τη πρώτη στιγμή που ανήκω στην ΑΕΛ, χαίρομαι για τους οπαδούς που είναι εδώ και θέλω να τους έχουμε συνέχεια κοντά μας όπως και σήμερα, να είναι εδώ δίπλα μας ως το τέλος. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».