Βαθμολογία

Τέλος ο Τζουρτζουκλής από την «Πέλα», αναλαμβάνει ο Χατζής

Τίτλοι τέλους για τον προπονητή της μεγάλης Πελασγιώτιδας Κώστα Τζουρτζουκλή ενός μεγάλου προπονητή που προσπάθησε να φτάσει την «Πέλα» εκεί που αξίζει χωρίς όμως να τα καταφέρει την προηγούμενη χρονιά. Παρ’ όλα αυτά η Πελασγιώτιδα οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεργασία μαζί του.

Του Θανάση Κρεμαστά

Τώρα ένα άλλος τεχνικός, νέος αλλά με εμπειρίες αφού έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ομάδες του νομού μας (Όλυμπος Λάρισας, Ηρακλής Λάρισας, Κίσσαβος Συκουρίου και την χρονιά που μας πέρασε στον Λαρισαϊκό).

Η «Πέλα» ξεκινάει από το μηδέν και με την βοήθεια του νέου τεχνικού της κ. Χατζή θα προσπαθήσει να φτάσει και πάλι εκεί που της αξίζει. Η Πελασγιώτιδα ανέκαθεν βασιζόταν στα τμήματα υποδομής της και στα παιδιά νεαρής ηλικίας και αυτό θα κάνει και φέτος και ας ελπίσουμε να το κάνει με επιτυχία.

Τέλος ο νέος τεχνικός της «Πέλα» θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Λαρισαϊκού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κοσμίδη για τη συνεργασία που είχαν και εύχεται ότι καλύτερο στους «πράσινους» ενώ ευχαριστεί και τη νέα διοίκηση της Πελασγιώτιδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του να αναλάβει τα ηνία του μεγάλου λαρισινού συλλόγου.