Βαθμολογία

Ο Κεραυνός Δένδρων αποχαιρέτησε τη χρονιά

Με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, ο Κεραυνός Δένδρων δεξιώθηκε τους χορηγούς του στην ταβέρνα του χωριού. Παραβρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης, οι προπονητές, οι παίχτες, φίλοι της ομάδας και ασφαλώς οι χορηγοί του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Γκανάτσιος ευχαρίστησε όλους για την βοήθεια που πρόσφεραν, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας να κρατήσει ψηλά την αθλητική και παράλληλα την πολιτιστική ιδέα του τόπου, δίνοντας μια ευκαιρία στη νεολαία του χωριού για υγιή και δημιουργική απασχόληση. Αναφέρθηκε ακόμη στην αξιόλογη πορεία του συλλόγου, τερματίζοντας ο Κεραυνός πρώτος στα μπαράζ ανόδου κατηγορίας και προσμένοντας την τελική απόφαση της ΕΠΣΛ, μέσα από συνδυασμό και άλλων παραμέτρων, για να δούνε τελικά την ομάδα να αλλάζει κατηγορία (από Γ΄ στη Β΄).

Με την όρεξη, τη διάθεση και το μεράκι που υπάρχει, θα πετύχουμε τόνισε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στη συνέχεια. Έκανε δε ιδιαίτερη μνεία στον βετεράνο ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάτα, τον οποίο πρόβαλε στους νεότερους σαν υπόδειγμα ανθρώπου και αθλητή.

Ο Βασίλης Τσιάτας ανακοίνωσε πως σταματά την ενεργό δράση σαν ποδοσφαιριστής, προσφέροντας στην ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο από το πόστο του γενικού αρχηγού. Η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα, με διάχυτη όρεξη, κέφι και μεράκι από όλους.