Βαθμολογία

Ματσάρα στη Ροδιά με νικητή το Αργυροπούλι (PICS)

Στο γήπεδο της Ροδιάς έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλά γκολ! Δόξα Αργυροπουλίου και Κιλελέρ αναμετρήθηκαν με τους τυπικά γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 4-2!

Σκορ και θέαμα στο γήπεδο της Ροδιάς ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που τα δώσανε όλα! Αξίζει να αναφέρουμε πως το Κιλελέρ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παλάσκα στο 84’.

Ο Τσιάγκος Δ. στο 33′ έκανε το 1-0 για την Δόξα Αργυροπουλίου, για να φέρει το ματς στα ίσα ο Παπαχρήστος Ε. στο 56′. Η ολική ανατροπή έγινε στο 60’ με τον Κουσιώρας Κ.  Πέντε λεπτά μετά ο Περήφανος Γ. έκανε το 2-2 και ο Χατζηγρηγορίου Α. στο 87′ το 3-2. Με την συμπλήρωση των 90’ ο ίδιο παίκτης «κλείδωσε» τη νίκη για την Δόξα Αργυροπουλίου απέναντι σε ένα μαχητικό Κιλελέρ που έχει μέλλον.

Δόξα Αργυροπουλίου: Μπαχτσιβάνος Α., Κακαζούκης Α., Μπαχτσιβάνος Α., Βογιατζής Α., Περήφανος Γ., Σαϊτης Α., Furbati D., Φουρτούνας Α., Γκαραγκούνης Ε., Τσιάγκος Δ., Ραμάι Α.

Κιλελέρ: Καργιώτης Α., Γούρναρης Π., Ζιομπούρας Α., Παλάσκας Α., Καρακάνος Δ., Τάχας Π., Αργύρης Α., Φαρμάκας Ν., Καρβούνης Γ., Παπαχρήστος Ε., Γαγάρας Ν.

Διαιτητής: Κουκούλης Α. – Α’ Βοηθός: Μπράμης Χ. – Β΄Βοηθός: Δεληγιάννη Α.