Βαθμολογία

Αρκετές μεταγραφές η Λευκίμμη

Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 33χρονος μέσος. Ο Γιώργος Κιοσσές έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Ερμιονίδα, μετά από έξι σεζόν παρουσίας στο σύλλογο του Κρανιδίου και πλέον βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του, στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα, στην ΑΕ Λευκίμμης. Ο έμπειρος μέσος έχει ακόμα αγωνιστεί στον ΑΟ Πόρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κιοσσέ Γιώργο. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται καλή ποδοσφαιρική σεζόν, υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Λευκίμμης. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ».

Ανακοίνωσε και Λίμα

Παίκτης της ΑΕ Λευκίμμης για τη νέα σεζόν, ο 24χρονος αριστερός μπακ. Ο Κώστας Λίμα συμφώνησε με την κερκυραϊκή ομάδα, με τη μεταγραφή να ανακοινώνεται και επίσημα. Ο πρώην παίκτης του ΑΟ Καραβά, έχει παραστάσεις και από τη Super League, όπου και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καλλονής. Πρόκειται, μάλιστα, για το γιο του Νόνι Λίμα, παλιά δόξα του Πανιωνίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αριστερό οπισθοφύλακα Κώστα Λίμα. Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ».

Κιπτίου στη Λευκίμμη

Ο Κώστας Κιπτίου έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση των Επτανήσιων, στους οποίους θα αγωνίζεται τη σεζόν 2018-2019. Πρόκειται για μέσο, ο οποίος μπορεί να προσφέρει τόσο στον άξονα, όσο και στα άκρα, ενώ στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, έχει θητεύσει σε Αλμυρό, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Λαμία, Κισσαμικό και Ρήγα Φεραίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιτελικό μέσο Κιπτίου Κώστα. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται υγεία, καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΩΣΤΑ».

Συνέχεια με Παπαδόπουλο, Σελμανάι

Συνέχεια στις προσθήκες στην ΑΕ Λευκίμμης, με την ανακοίνωση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον στόπερ, Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον ακραίο αριστερό επιθετικό, Μάριο Σελμανάι. Ο πρώτος είναι 23 ετών και αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο, ενώ ο δεύτερος 24 χρονών και προέρχεται από τον ΑΟ Θήβα. Με αυτές τις προσθήκες, η ΑΕΛ έφτασε τις έξι μεταγραφές, ενόψει της νέας σεζόν.

Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αριστερό κεντρικό αμυντικό Παπαδόπουλο Δημήτρη. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ».

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αριστερό εξτρέμ Μάριο Σελμανάι. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται καλό πρωτάθλημα, να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΡΙΕ».