Βαθμολογία

Αδιάφορος ο πρώτος, κρίνονται τα εισιτήρια στο δεύτερο

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ έχουμε την εβδομάδα που ξεκίνησε εκεί όπου σήμερα (25/6) θα ολοκληρωθούν ο 1ος και ο 2ος όμιλος της διοργάνωσης.

Για τον 1ο όμιλο η τελευταία αγωνιστική περιλαμβάνει τους αγώνες Ουρουγουάη - Ρωσία και Σαουδική Αραβία - Αίγυπτος που θα ξεκινήσουν στις 17:00, ενώ για τον 2ο όμιλο θα παίξουν Ιράν - Πορτογαλία και Ισπανία - Μαρόκο με ώρα έναρξης στις 21:00.

Η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει στο 1ο όμιλο καθώς η παρέα του Σουάρεζ, αλλά και η διοργανώτρια Ρωσία με δύο νίκες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση με το μόνο διακύβευμα να είναι η πρωτιά στον όμιλο. Εκεί που η οικοδέσποινα ευνοείται και με ισοπαλία, ενώ στο έτερο ματς του ομίλου Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση.

Στον 2ο όμιλο Ισπανία και Πορτογαλία με 4 βαθμούς κρατάνε τις τύχες στα χέρια τους καθώς ακόμα και με ισοπαλίες στα ματς με Μαρόκο και Ιράν αντίστοιχα προκρίνονται στην επόμενη φάση. Βέβαια η Ισπανία έχει πιο εύκολο έργο καθώς το Μαρόκο έχει αποκλειστεί, ενώ το Ιράν με προίκα τη νίκη με τους Αφρικανούς θα επιδιώξει την έκπληξη, ήτοι τη νίκη απέναντι στη παρέα του Ρονάλντο, προκειμένου να αφήσει εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

1ος όμιλος

17:00 Ουρουγουάη - Ρωσία ΕΡΤ1

17:00 Σαουδική Αραβία - Αίγυπτος ΕΡΤ2

2ος όμιλος

21:00 Ισπανία - Μαρόκο ΕΡΤ1

21:00 Ιράν - Πορτογαλία ΕΡΤ2