Βαθμολογία

Βρήκε και... Καπετάνιο η αρμάδα του Ηρακλή Λάρισας!

Σπουδαία προσθήκη για τον Ηρακλή Λάρισας! Η ομάδα απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Άρη Καπετάνιο. Προσθήκη ουσίας για τον σύλλογο της Νεάπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του χαρισματικού στράικερ Άρη Καπετάνιου από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και του εύχεται ολόψυχα η έλευση του, στην οικογένεια του Ηρακλή, να συνοδευτεί με πολλά γκολ και υγεία πάνω απο όλα.

Ο 32χρονος Άρης Καπετάνιος έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες μεταξύ των οποίων Ιπποκράτης, Μελιβοία, Παραπόταμο, Ομορφοχώρι και Φαρκαδόνα ενώ υπήρξε και 3 φορές πρώτος σκόρερ στην κατηγορία του.

Ο Άρης από την πλευρά του δήλωσε τα εξής : "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και την Διοίκηση του Φιλοκτήτη Μελιβοίας για όλα όσα μου προσέφεραν μέχρι σήμερα και να είναι σίγουροι ότι δεν ξεχνώ ότι έκαναν για μένα. Έρχομαι, σε ένα μεγάλο και οργανωμένο σωματείο του Νομού μας και θα δώσω τα πάντα για να κατακτηθεί η άνοδος. Θέλω, να ευχηθώ στον αδελφικό μου φίλο Δημήτρη Απόστολου να επιστρέψει όσο γίνεται γρηγορότερα, γερός στην ομάδα και θα προσπαθήσω μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά να καλύψουμε το κενό του, επάξια.