Βαθμολογία

Νίκη στο φινάλε για τον Άγιο Θωμά

Ο Άγιος Θωμάς κατάφερε στο φινάλε του αγώνα με τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με σκορ 3-2. Ένα ματς που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (22/4) στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας Β’. Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος).

Με το αποτέλεσμα αυτό ο σύλλογος έφτασε τους 26 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων για να δει αν θα τερματίσει τέταρτος ή πέμπτος.

Στο 10’ ύστερα από εξαιρετική πάσα του Κοτσώνη, ο Δοξαριώτης έκανε το 1-0. Στο 32’ έγινε η ισοφάριση για τον Άγιο Γεώργιο και στο 41’ είχαμε την πλήρη ανατροπή για το 1-2.

Στο 60’ ο Κοτσώνης πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα για το 2-2. Στο 67’ το πέναλτι κέρδισε ο Δοξαριώτης, εκτέλεσε ο Καρανικόλας, απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας και στο 82’ ο Τράντος με σουτ από το χώρο του κέντρου έκανε το τελικό 3-2 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Άγιος Θωμάς (Γιάννης Χρηστίδης): Χρηστίδης Α., Ρομοσός, Αρδόγλου, Καρανικόλας, Σιουρής, Δοξαριώτης, Τράντος, Τσιβάκας, Κοτσώνης, Καραγεωργίου, Ζιόγκας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ