Βαθμολογία

Ο Μυραϊκός τη νίκη, 2-0 τον Άγιο Θωμά (PICS)

Ο Μυραϊκός επικράτησε με σκορ 2-0 του Άγιου Θωμά για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ. Ένα παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή (1/4). Στο 12’ καλό σουτ του Βλάνδου πέρασε λίγο άουτ για τους γηπεδούχους.

Τρία λεπτά αργότερα για τον Άγιο Θωμά, ύστερα από πάσα του Καραγεωργίου, ο Κοτσώνης είχε χαμένο τετ α τετ. Στο 18’ το σουτ του Λυμτσιούλη βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 30’ τη σέντρα έβγαλε ο Βλάνδρος, τη κεφαλιά ο Φιλιππίδης για να κάνει το 1-0 για τον Μυραϊκό. Στο ίδιο λεπτό ο Τράντος για τον Άγιο Θωμά είχε χαμένο τετ α τετ.

Στο 65’ ο Τσιβάκας για τους φιλοξενούμενους έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 80’ χαμένο τετ α τετ για τον Μυραϊκό με τον Καραβιδέ και στο 85’ τη σέντρα έβγαλε ο Λεβής, την κεφαλιά ο Καραβιδές για να κάνει το τελικό 2-0.

Μυραϊκός (Άρης Παπαθανασίου): Σταυροθεόδωρος, Μπέσας, Λεβής, Κόκκινος, Βαλτινός, Βλάνδος (55’ Καραβιδές), Χασιώτης, Μάντζας (70’ λ.τ. Παπαδούλης), Κατσανούλης (75’ Ψυμούλης), Λυμτσιούλης, Φιλιππίδης.

Άγιος Θωμάς (Γιάννης Χρηστίδης): Λιούτας, Καραλάϊος, Καραλευθέρης (70’ Λεωνιδάκης), Δοξαριώτης, Καρανικόλας, Τσιουρής, Χρηστίδης Α., Τράντος, Τσιβάκας, Κοτσώνης, Καραγεωργίου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ