Βαθμολογία

Νίκη για Μακρυχώρι, 1-0 το ψυχωμένο Μελισσοχώρι (PICS)

Μια πολύ σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε σήμερα (17/3) η ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου η οποία επικράτησε με 1-0 του ψυχωμένου Αστέρα Μελισσοχωρίου για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα διατηρήθηκε στην κορυφή καθώς έφτασε τους 55 βαθμούς, ισόβαθμη με το Κιλελέρ το οποίο νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο Αγιών Αναργύρων, ενώ το ψυχωμένο Μελισσοχώρι παρέμεινε στους 38 βαθμούς και στην μέση της βαθμολογίας.

Ένα δυνατό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την κατοχή της μπάλας απέναντι στο Μελισσοχώρι το οποίο στεκόταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας μάλιστα και οριζόντιο δοκάρι. Ελάχιστες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο εκεί που ο αέρας ήταν ευνοικός για τον Αετό Μακρυχωρίου.

Στην επανάληψη ο Αετός προηγήθηκε με κεφαλιά του Αλμυρούλη από εκτέλεση φάουλ του Τίκου σε μια φάση που αποβλήθηκε για την ομάδα του Σπύρου Μούτσιου ο Γουργιώτης με δεύτερη κίτρινη. Στη συνέχεια και παρά τον παίκτη λιγότερο το Μελισσοχώρι έπαιξε ψυχωμένα και αν ήταν πιο προσεκτικό θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση.

Πρώτη καλή φάση στο 10' όταν ο Μπάρδας ξέφυγε ωραία από την άμυνα έβγαλε την σέντρα με τον Πάσσιο να βγαίνει τετ-α-τετ, αλλά τον Κουκούτση να επεμβαίνει σωτήρια πριν προλάβει ο άσος του Μακρυχωρίου να απειλήσει. Ένα λεπτό πριν το ημίωρο ο Βουτυρίτσας έκανε ωραίο σουτ για τον Αστέρα με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Στο 35' ο Πάσσιος για το Μακρυχώρι έκανε το σουτ με τον Κουκούτση να διώχνει με τα πόδια και στην επαναφορά στο σουτ του Μητσογιάννη η μπάλα πέρασε άουτ.

Εννιά λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Γουργιώτης του Μελισσοχωρίου αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, ενώ δόθηκε και φάουλ για την ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τίκος ο οποίος βρήκε τον Αλμυρούλη και αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στην συνέχεια και παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν με παίκτη λιγότερο πάλεψαν σκληρά το ματς και έχασαν μοναδική ευκαιρία για το 1-1 όταν στο 82' πολύ καλό σουτ του Μπόντε σε τετ-α-τετ με τον Γκικούδη αυτός έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Βογιατζής όμως εκ νέου ο Γκικούδης έδιωξε, με τα ακροδάχτυλα αυτή τη φορά, σε νέο κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ καλή.

Διαιτησία: Αγγελούλης (Γκαρέλης, Παπαγεωργίου).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Δάσσιος, Τίκος (60' Τζίκα Ι.), Τσαπλές, Αλμυρούλης, Σουφχάρας, Τσαντούλης, Καπετάνις, Πάσσιος (82' λ.τ. Τζίκα Ν.), Μπάρδας (90'+2 Διονυσίου), Μητσογιάννης (46' Σαμπάνις).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης, Γουργιώτης, Καραπέτσας, Αγγελούλης, Μουμίν, Βουτυρίτσας (56' Μαλλιάρας), Βογιατζής, Χαρούλης, Λιάγκας (66' Μπόντε), Νούσιας (80' Τζιάφτας).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ