
Ο Σπύρος Μπέλτσιος, πρόεδρος και ψυχή της Δόξας Αργυροπουλίου, αποδεικνύει καθημερινά πως όταν υπάρχει αγάπη, μεράκι και όραμα, μπορείς να πετύχεις θαύματα. Σε ένα χωριό που το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής, ο Σπύρος έχει καταφέρει να ενώσει όλους - άντρες, γυναίκες, μικρούς και μεγάλους - γύρω από την ομάδα της καρδιάς του.
Με ακούραστη δουλειά, πείσμα και πίστη στο όραμά του, έχει φέρει τη Δόξα ξανά στο προσκήνιο. Το γήπεδο του Αργυροπουλίου είναι πλέον ένα πραγματικό στολίδι, ενώ όλο και περισσότερα παιδιά του χωριού επιστρέφουν για να φορέσουν τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.
Κι όμως, ο Σπύρος Μπέλτσιος δεν σταματά εκεί! Με μια πρωτοβουλία που αξίζει να γίνει παράδειγμα και για άλλους συλλόγους, έχει δημιουργήσει τη γυναικεία ομάδα της Δόξας Αργυροπουλίου, αποτελούμενη από 19 κορίτσια γεμάτα ενθουσιασμό, πάθος και αγάπη για το ποδόσφαιρο!
Ο ίδιος μάλιστα έχει αναλάβει προπονητής της ομάδας, δείχνοντας έμπρακτα πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, βρίσκεις χρόνο και διάθεση για όλα. Τα κορίτσια προπονούνται με όρεξη, δένονται μέρα με τη μέρα και ετοιμάζουν κάτι πολύ όμορφο και πρωτοποριακό για το χωριό και όχι μόνο.
Στο Αργυροπούλι, το ποδόσφαιρο έχει ανθρώπινη διάσταση. Είναι οικογένεια, χαρά, συμμετοχή. Και χάρη στον Σπύρο Μπέλτσιο, αυτή η οικογένεια μεγαλώνει - και σε γένος θηλυκό!