Βαθμολογία

Έσπασε το ρόδι στα εκτός έδρας ο Τοξότης

Θετικό σερί χτίζει ο Τοξότης καθώς πέρασε νικηφόρα από τα Καλύβια επικρατώντας του Μύτικα με 0-2 το μεσημέρι της Κυριακής. Είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Φίλιππου Θεοχαρίδη, που βλέπει την ομάδα του να πλησιάζει τις θέσεις της ανόδου. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό και από τις δύο ομάδες, με τον έμπειρο Ακρίβο πάντως να το κρατά σε αθλητικά πλαίσια χωρίς να χρειαστεί να βγάλει την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του. Το σκορ άνοιξε για τον Τοξότη στο 20’ με σκόρερ τον… συνήθη ύποπτο Θανάση Νάτσιο, μετά από εκπληκτικό συνδυασμό τεσσάρων παικτών από τα αριστερά, με τους Μελανό και Παπατζίκο να συνδυάζονται όμορφα, τον Δημήτρη Σπηλιώτη να βγάζει τη σέντρα και να μοιράζει έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για περίπου 15 λεπτά στη συνέχεια χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με ένα σουτ κι ένα ψαλιδάκι που όμως απέκρουσε σωτήρια ο Ράιδος. Στο δεύτερο ημίχρονο η έναρξη βρήκε τους γηπεδούχους να σκοράρουν από κοντά, όμως ο παίκτης ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δε μέτρησε μετά από υπόδειξη του βοηθού. Ακολούθησε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετή πίεση κυρίως από στημένες φάσεις για τον Μύτικα, ενώ στο 85’ ο Νάτσιος και πάλι, εκμεταλλευόμενος την κόντρα σε σώμα αμυντικού βρέθηκε σε θέση βολής και κλείδωσε τη νίκη για τον Τοξότη διαμορφώνοντας το τελικό 0-2. Πολύ καλή εμφάνιση για τους κόκκινους που είδαν το σύνολό τους να μην υστερεί και κυρίως το αμυντικό δίδυμο Λιόλιου – Τραχανά που αποσόβησε αρκετές επικίνδυνες στιγμές.

Τοξότης (Φίλιππος Θεοχαρίδης): Ράιδος, Καπούτσι (55’ Κιόσια) Τραχανάς, Λιόλιος, Γκαμπούρας, Γαλάνης, Τσακνάκης, Μελανός, Νάτσιος (88’ Πατέρας), Παπατζίκος (90’ Κατίνας), Σπηλιώτης.