Βαθμολογία

Σχολή Τερματοφυλάκων ανακοίνωσε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου

Ένα μεγάλο βήμα στον τομέα της εκπαίδευσης των τερματοφυλάκων κάνει η πιο ενεργή ακαδημία στο ποδόσφαιρο της Λάρισας, Αστέρας Μελισσοχωρίου.

Την επισημοποίηση της συνεργασίας της, με τους προπονητές τερματοφυλάκων Θοδωρή Κυριακούλη και Γιάννη Φασέγκα, ανακοίνωσε χθες ο Αστέρας προσκαλώντας τους εκκολαπτόμενους πορτιέρο να εγγραφούν και να απολαύσουν τα μοναδικά προνόμια που τους θα τους προσφέρονται καθ’ ολη τη διάρκεια της χρονιάς!

Πλέον, οι νέοι τερματοφύλακες που θέλουν να βάλουν τις βάσεις για να γίνουν επαγγελματίες και να εξελίξουν τις ικανότητες τους, έχουν επιλογή, αυτή της Σχολής Τερματοφυλάκων “Αστέρας Goalkeeping Academy” η οποία που θα τους βελτιώσει σε ατομικό επίπεδο, με στόχο να φτάσουν ψηλά και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα! Παράλληλα θα έχουν την υποστήριξη του διατροφολόγου, κ. Ελευθερίου Μολά, της Αθλητικής Ψυχολόγου κ. Μάγιας Χολέβα και του ιατρικού τιμ του Αστέρα με κορυφαίο Ορθοπεδικό Χειρουργό, το οποίο θα ανακοινωθεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας του Αστέρα θα είναι ασφαλισμένοι καθ’ όλη την αγωνιστική σεζόν σε Ευρωπαϊκό Ασφαλιστικό Κολοσσό, για το οποίο θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά από τον κ. Λεωνίδα Μπουρντένα. Αλλωστε πρώτιστο μέλημα του ιστορικού συλλόγου της Λάρισας, είναι η υγεία και η ασφάλεια των νεαρών αθλητών.

Υπό την αιγίδα του Θοδωρή Κυριακούλη

Η θέση του τερματοφύλακα είναι εξαιρετικά σημαντική μέσα σε μια ομάδα και η Σχολή Γκολκίπερ του Αστέρα υπόσχεται ότι ο κάθε αθλητής θα διδαχθεί τη θέση με σωστές και μοντέρνες μεθόδους προπόνησης όπως χρησιμοποιούν επαγγελματικοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι.

Οι νεαροί τερματοφύλακες που θα εγγραφούν στην Ακαδημία του ΑΟ Αστέρα Μελισσοχωρίου θα προπονούνται στη Σχολή Goalkeeper δωρεάν με ηλικιακά standard. Μπορούν ασφαλώς να εγγραφούν ανεξάρτητα και αθλητές ηλικίας από 8 ετών μέχρι και ενήλικες που επιθυμούν να εξελιχθούν. Η σχολή θα έχει έδρα το πρόσφατα ανακαινισμένο Γήπεδο του Μελισσοχωρίου με φυσικό χόρτο.

Επικεφαλής της Goalkeeper Academy του Αστέρα θα είναι ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων κ. Θοδωρής Κυριακούλης με μεγάλη ιστορία κάτω από τα γκολπόστ. Βοηθός του θα είναι ο ανερχόμενος προπονητής κ. Γιάννης Φασέγκας, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ.

Ο προγραμματισμός των προπονήσεων καθώς και πλήρη ενημέρωση για τη νέα τάξη πραγμάτων που διέπει πλέον τον Αστέρα Μελισσοχωρίου μετά τη συνεργασία του με τον ΟΑΣΠΕ, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 20 Αυγούστου και ώρα 18.30 από τον επικεφαλής του τεχνικού τιμ του Αστέρα, κ. Αναστάσιο Βασιλειάδη

Πληροφορίες - Εγγραφές: 6974073869 & 6978573641 και στη σελίδα στο Facebook Α.Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου @AsterasMelissochoriou

Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Ανάπτυξης: Δώρα Ιωακειμίδου Τ. 6977856866.