Βαθμολογία

Άρχισαν δουλειά οι «βυσσινί» (PICS + VIDEOS)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (5/8) στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων η πρώτη προπόνηση της ΠΑΕ ΑΕΛ  ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Γκατζούλης

Με νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό της, τους Νίλι Περντόμο, Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Ορέστη Γρηγορόπουλο, Γιώργο Μαϊντανό, Νίκολα Τρούιτς, Θανάση Στοΐνοβιτς, Σπύρο Γλυνό και Γιώργο Ζαχαράκη–στους οποίους αναμένεται να προστεθούν κι άλλα πρόσωπα τις επόμενες ημέρες, αφού εκκρεμεί η απόκτηση ενός ανασταλτικού και ενός επιτελικού μέσου, αλλά και η επισημοποίηση της μεταγραφής Ντουρμισάι - η ΑΕΛ, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του, ξεκίνησε το «χτίσιμο» της νέας ομάδας με φιλοδοξίες και υψηλότερους στόχους σε σχέση με τη σεζόν που προηγήθηκε.

Τα νέα αποκτήματα της ομάδας

Να τονίσουμε πως στη Λάρισα βρίσκεται και Νούνιτς που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αφού είναι στο στάδιο της αποκατάστασης μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου μετά από εισήγηση του ιδίου βρίσκονται και τρεις «μικροί», οι Δάκτυλας και Κουτσιανούλης από την Κ19, οι οποίοι θα πάρουν μέρος κανονικά στην προετοιμασία, στοιχείο που καταδεικνύει τη βούληση των «βυσσινί» να επενδύσουν στα νέα και ταλαντούχα παιδιά της Λάρισας.

Δείτε δηλώσεις ποδοσφαιριστών και πλάνα από την πρώτη προπόνηση ΕΔΩ

Οι «βυσσινί» θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις των Δένδρων μέχρι τις 9 του μηνός, ενώ το διάστημα από 10 έως 19 Αυγούστου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.

Το κλίμα στην πρώτη προπόνηση ήταν εξαιρετικό και με πολλά νέα πρόσωπα, καθώς και νέα παιδιά που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Δείτε εικόνες από την πρώτη προπόνηση